Followers

❤ ℘.s. Æ ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ ❤

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 30, 2009

MEDICAL CHECK UP YG CAM SENGAL!!!!

nak taw y??this monin aku g la...as usual..kul 6.45 g anta mak n adi g keje n sekolah..
after that dlm kul 7.30 aku g la hospital pusrawi kat ngan IJN tue...
then aku xcited r..
masuk dalam cam kosong jer..
jeng3x....sengal..xbukak g..hahaha..malu siot..then aku g la balik kat kete..
huhuhu..text la kwn aku..dia kata dlm 8-30 br bukak..
hahah..malu beb..tggu la..8-30 aku pn masuk..
arghhh..aku cuak g hospital..y??
pasal h1n1..nak duk kat kusi pn cam tkt2...lagi byk pesakit kat sana..
then aku pn g la ke kaunter..
n wat la medical check up..
aku antara yg terawal buat..then siap xray..
nk jmpe doc plak..siot je..aku dtg dulu..owg lain kne pgl..
sabar g...after that nama aku kne pggl..
but shit..doc laki la..aku xsk..
dia pn amik la tekanan..
masa cek degupan jntg kan..adeh..
malu..
asal dia check kat blakang..
kat "depan" gak dia tonyoh..sengal..
aduh..malu...tibe2 nak taw x..dia pgg perut aku!!!
y??? xperlu kot..ish...malu n rasa tercabul la..hahaha..
tp mmg aku xsk la jmpe doc..if pmpuan aku leh trima...
but laki..n yg dah tua @ muda pn...aku ttp xsk..
dah la wat kat pusrawi...
knapa aku xleh trima hah dia pgg perot aku..aku bknye pregnant pn..
siot jer!!aku emosi nih!!!!!

2 comments:

DoNa D!ya said...

wahahah..procedure ja kot..ceh!!gatai sbnrnya kot..uish..tk baik buruk sngka..dh tu??tuhan sja yg tau(ok this one is much more better)hahaha

LyAbUbLeX said...

nad: hahah..mmg cuak, geram n emosi hihihi....