Followers

❤ ℘.s. Æ ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ ❤

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 23, 2010

100% single......

kalo korang tgok mesti kenal dia nie sapa..
hensem kan dia nie..
aku suka dia dr dlu lagi..
now aku tambah2 suke sbb aku tgok masa dia masuk diari af..dia sgt encem n sweet.
aku dah jatuh cinta..
biar la org nak cakap apa pown..
aku sk gak kat dia..


actually entry nie pasal baju yg dia pakai..
hahah..rasa cm cool gle pakai baju cm nie..
aku nak beli gak la..
aku nk ckp aku daa boleh terima hakikat aku single..
sbb org daa buang aku..hahaha (gila jap)..

yang penting skunk..
aku nak enjoy..aku nak happy..
aku nak exam betol2..
cuti sem nie aku nak jalan2..
nak reunion ngan kawan2..
nak excercise ngan mak aku..
nak kurus..nak diet..
nak prepared tuk wedding akak aku..

hahah!! akak aku kan doctor..
mana taw ada kawan2 dia yg doctor still single ke..
opsss..boley ngorat..
so nak sediakan name card banyak2..
hahah..

nanti aku ckp laa.
"hye saya alia..adik doktor shaliza"
"awak kawan dia ke?" masuk la pengantin kat dalam .(✿◠‿◠)

hahahha!! sangat xsabar nk tggu hari tue...
lalalal~

2 comments:

NR said...

cool la babe.
aku single 20thn
relax je.
:P

LyAbUbLeX said...

hahah..ko single tp penuh bunge2 cintaa..hahah!! ;)